Aanmelden

Met dit formulier geef je aan dat je vrijblijvend geïnteresseerd bent in de voorwaarden om dra jouw stroom te kunnen delen met wie je (uit de lijst met mogelijke afnemers) kiest. Als particulieren met een kleine zonne-installatie overtollige zonnestroom doorverkopen aan ondernemingen, is dat geen economische activiteit, want de hoeveelheid stroom die verkocht wordt is erg gering. De particulier moet dus geen facturen uitschrijven en is daardoor vrijgesteld van btw. De voorwaarde is wel dat hij geen terugdraaiende teller heeft. De persoonsgegevens die met dit formulier verzameld worden, worden alleen doorgestuurd naar de communicatieafdeling van IZEN en Zero Emission Solutions.. Deze gegevens worden gebruikt om uw aanvraag te behandelen en u een antwoord te kunnen sturen. Deze gegevens worden nooit verwerkt voor statistische, analytische of commerciële doeleinden. Om veiligheidsredenen wordt het IP-adres van de verzender geregistreerd bij elk contactverzoek via dit formulier

 • Alle vakjes met een * moeten ingevuld worden.

 • Je vindt die code op je elektriciteitsfactuur.
 • Je vindt die informatie op je keuringsverslag. (!) Heb je nog geen zonnepanelen en dus ook geen omvormer, vul dan het cijfer 0 in op dit veld.
 • Indien nog geen zonnepanelen, vul ook hier het cijfer 0 in.
 • Ik heb al een digitale meter
 • Alle velden met een * zijn verplicht. Informeer voordat u uw zending bevestigt.

  Persoonlijke gegevens (naam, voornaam en e-mail) die via dit contactformulier worden verzameld, worden alleen aan het bedrijf doorgegeven Stroomverdeler. Deze informatie is nuttig om uw aanvraag te verwerken en om u te kunnen antwoorden. De gegevens worden niet verwerkt voor statistische, analytische of commerciële doeleinden. Om veiligheidsredenen wordt het IP-adres van de afzender verzameld voor elke contactaanvraag via dit formulier.

  Door op "Verzenden" te klikken, ga ik akkoord met het verzenden van deze informatie om een antwoord op mijn verzoek te krijgen.

  Meer informatie over beheer van uw gegevens en uw rechten.